Spirit discovery

Ontdek je eigen zielenblueprint

Ben jij iemand die:

-verdieping zoekt in het leven

-met haar kern wilt kennis maken

-bereid is om stappen te zetten en keuzes te maken

Lees dan zeker verder.

Neem je leven in handen en ontwerp het volgens de energie van je ziel, alsook de weg die het beste bij je past. In de verdiepende gesprekken ga ik je laten kennismaken met je basis persoonlijkheid, je levensdoel, en de weg er naartoe. De belangrijkste uitdagingen die je te overwinnen hebt, je unieke krachten, hoe je omgaat met geld, werk, gezondheid en relaties. Ik link de inzichten van numerologie aan jouw belangrijkste uitdagingen. 

Mijn aanbod

1. Spirit Discovery personal

Ontdek wat je zielenblueprint is. Waarom je de uitdagingen op je pad krijgt die je krijgt. Wat je weg te gaan is en hoe je deze best vorm geeft. Wat je kern uitdaging is voor dit leven en de missing link voor je succes. Dit online gesprek wordt opgenomen zodat je alles later nog eens kan beluisteren.

2. Spirit Discovery business

Ben je zelfstandige en herken je deze vragen: Wanneer lanceer ik het best mijn nieuw produkt? Wat is een goede bedrijfsnaam? Waar vestig ik het best mijn kantoor? Hoe stem ik mijn jaarplanning of op de kosmische energie. Wat is mijn ondernemerschapsstijl en uitdagingen bekeken vanuit numerologie?


Het zijn sessies van 2 uur die online plaatsvinden. Neem je de twee pakketten samen dan krijg je een speciale prijs

 

Plan een gratis flow gesprek om te kijken wat het beste bij je past.

OF

Start onmiddellijk je traject en krijg 30 minuten EXTRA.

Lees het verhaal van een klant die vertelt hoe numerologie haar zelfstandigheid en authenticiteit een boost gegeven heeft.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x